Reinoud Schipper

Logistiek medewerker

Al heel wat jaren in dienst bij Printing Partners. Reinoud is in 1992 begonnen in de productie als offsetdrukker/monteur. Langzamerhand kwamen daar steeds meer (technische) taken bij waardoor hij als vliegende keep op allerlei vlakken bijsprong. Inmiddels is hij zo allround dat hij naast alle technische en facilitaire zaken, ook bezig is met MVO en certificeringen.

Door de hectiek van alledag vindt Reinoud het heerlijk om in zijn vakantie hier zijn  balans in te vinden en hij bezoekt daarvoor juist de niet toeristische plekken. Bijzondere locaties, zoals de jungle, onderwater paradijsjes of plekken ‘aan het eind van de wereld’ genieten zijn voorkeur.

Ook in zijn eigen omgeving is hij meestal actief bezig. Duiken, motorrijden, skiën en soms een rondje hardlopen houden hem fit. Dat is ook nodig voor iemand die een pietje precies is en alles graag perfect en tot in de puntjes geregeld wil hebben. Deze serieuze controle freak is een fijne, sociale, vriendelijke en open collega waar we altijd op kunnen bouwen.

Terug naar overzicht