Bas Gieling

Assistent controller/applicatiebeheerder

In 1996 is Bas aan het werk gegaan bij Printing Partners op de logistieke afdeling en was hij zeker geen onbekende. Als vakantiehulp had hij al vaker in de drukkerij gewerkt. Van de afdeling logistiek doorgegroeid naar commercieel medewerker back office en inmiddels op de financiële afdeling waarvoor hij de nodige opleidingen heeft gevolgd.

In zijn vakantie gaat Bas graag naar Italië. Dit mooie land, met een fijn klimaat, lekker eten en veelzijdigheid bieden alles om van te genieten en tot rust te komen.

Vrije tijd is altijd zo ingevuld bij Bas. De sport van de kinderen neemt een belangrijke rol in, als leider van het voetbalteam is hij hier nauw bij betrokken, zowel door de week als in het weekend. Daarnaast is hij ook actief als bestuurslid van de oudervereniging van de school.

Als we Bas met een paar woorden beschrijven dan staan bovenaan in de lijst zeker de volgende eigenschappen; punctueel, accuraat en rustig. Deze aardige, sociale en betrokken collega is een fijne persoon om mee samen te werken.

Terug naar overzicht