Wendy Beekhuizen 0314-369234

Multimedia Designer

Ik ben direct na mijn bachelor Communication & Multimedia Design aan de slag gegaan als Multimedia Designer. Na 8 jaar bij hetzelfde bedrijf in dienst te zijn geweest, met veel verschillende projecten, de grote stap gezet om per juni 2021 een nieuwe uitdaging aan te gaan bij COCON Print & Fulfilment. Ik heb ontzettend veel zin om mijn passie en energie in één merk en bedrijf kwijt te kunnen. Voor de creatieve vormgevings-vragen kan men bij mij terecht. Ik houd me o.a. bezig met het inrichten van de brandportal voor onze klanten, optimaliseren van bestaand media materiaal en het beheren van onze socials. 

Ik ben een combinatie van een creatief en analytisch persoon. Ik houd echt van de combinatie tussen design, communicatie en het optimaliseren van websites en andere multimediale kanalen. Ik ben een creatieveling dus content creëren is echt mijn ding, maar ik vind het ook gaaf om in Google Analytics of andere tools te duiken om te kijken wat mijn optimalisaties teweegbrengen. Daarnaast kan ik goed overweg met een foto/videocamera en ben ik graag nauw verbonden met het team en de klant.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor, speel ik trompet in een showband en kan ik uren achter de PlayStation gamen met vrienden. Maar uit eten gaan of een terrasje pakken, daar maak ik ook graag tijd voor vrij.

Terug naar overzicht